Ono što se dogodilo između Murata Boza i Damle Sonmez podsetilo je Aslija Envera!

Objavi
Događaji između prelepe glumice Damle Sonmez i Murata Boza, koji su bili gosti novogodišnjeg specijalnog programa O Ses Turkei, emitovanog na TV8, podsetili su Asli Envera. Ljubav Murata Boza i Asli Envera počela je u veoma O Sesu.

Glumica Damla Sonmez, koja je gostovala u novogodišnjem specijalnom programu O Ses Turkei koji se emituje na TV8, otpevala je pesmu pod nazivom Basım Gelenler što znači „Šta mi se desilo“.

Sonmez, koja je pokazala da je uspešna u pevanju, ali i u glumi, uspela je da preokrene sva četiri člana žirija.

Govoreći nakon nastupa Damle Sonmez, Murat Boz je izašao na scenu i napravio duet sa glumicom. Mnogi korisnici društvenih mreža takođe su skrenuli pažnju na činjenicu da je Boz imao sličan incident sa Asli Enverom u istom programu pre nekoliko godina.

Sklad dua, koji su zajedno plesali i pevali pesmu, privukli su pažnju kako u studiju, tako i na društvenim mrežama.

Iako se pričalo da je Murat Boz bio pod uticajem prelepe glumice Damle Sonmez kada su zajedno pevali na društvenim mrežama, Bozov pogled nije prošao nezapaženo.

Energija koja se prelila sa ekrana između ovih pogleda i dua podsetila je na činjenicu da su Murat Boz i njegova bivša ljubavnica Asli Enver počeli da se zaljubljuju nakon što su zajedno pevali u novogodišnjem programu O Ses Turkiie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *