Da li su Demet Ozdemir i Ogužan Koč raskinuli, da li je njihova veza prekinuta?

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc, čija je ljubav započela početkom ove godine, često su zauzimali mesto na dnevnom redu časopisa sa tvrdnjama o razvodu, ali se ovoga puta tvrdilo da su ozbiljni.

Dakle, da li su Demet Ozdemir i Oguzhan Koc raskinuli, da li je njihova veza prekinuta? Zašto su Demet Ozdemir i Oguzhan Koc raskinuli? Evo detalja

Poznata glumica Demet Ozdemir i pevač Oguzhan Koc ponovo su došli na dnevni red sa tvrdnjom o rastavi. Priča se da je par, koji je već neko vreme zajedno i ne ustručava se da svoju vezu živi otvoreno, raskinuo i ovoga puta nema povratka, ali iz kog razloga?

Proteklih nedelja, jedna za drugom izneti su navodi o razdvojenosti Demet Ozdemir i Oguzhan Koc. Par je, s druge strane, saopštio da tvrdnje nisu tačne sa akcijama koje su objavili na svojim Instagram nalozima. Pre nekoliko dana Koč i Ozdemir otišli ​​su na odmor u inostranstvo. Međutim, nakon praznika, ponovo je na dnevni red došla tvrdnja o razdvajanju.

Vrativši se u zemlju, njih dvoje su odlučili da ne nastave svoje odnose ovde. Navodno je par rekao svom bliskom krugu: “Ovaj put je definitivno gotovo, nema povratka.” S druge strane, dok se stranke još nisu izjasnile povodom vesti o razdvajanju, primećeno je da još uvek nisu uklonile foto okvire dva imena sa svojih naloga na društvenim mrežama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *